Meniu Închide

  RCB ELECTRO 97 S.A

  Str.Sigmirului nr. 17
  420158 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud

  Telefon
  +40-263-236153
  +40-263-238448
  Fax: +40-263-237071

  Email
  office@rcbelectro.ro
  vanzari@rcbelectro.ro

  Despre noi

  RCB ELECTRO 97 produce şi comercializează o gamă largă de cabluri şi conductoare izolate pentru aplicaţii şi segmente de piaţă variate.

  Având misiunea de a satisface nevoile clienţilor săi prin oferirea de cabluri şi servicii de calitate, structura eficientă şi flexibilă a companiei noastre asigură un raport calitate/preţ excelent, un timp scurt de livrare şi o reacţie imediată la o piaţă din ce în ce mai dinamică.

  În cei peste 15 ani de prezenţă pe piaţă am fost consecvenţi ideii de “a face bine totul chiar de la început“; eforturile noastre s-au concentrat pe dezvoltarea de tehnologii şi materiale care să crească performanţele şi caracteristicile tehnice ale cablurilor pe care le producem, oferind clienţilor noştri produse cu valoare adăugată mare.

  Certificările naţionale şi internaţionale obţinute pentru produsele noastre, împreună cu certificarea Sistemului de Management al Calităţii ( ISO 9001:2008) constituie o garanţie a calităţii şi fiabilităţii produselor, o confirmare a preocupării permanente pentru îmbunătăţirea controlului şi calităţii proceselor.

  Prin ceea ce a realizat până în prezent şi prin strategia de dezvoltare axată pe: investiţii în tehnologie de ultimă oră, servicii de calitate, expertiză şi inovaţie, RCB ELECTRO 97 are certitudinea că va reuşi să-şi menţină reputaţia şi poziţia câştigată pe piaţa internă, deschizând calea către noi pieţe de desfacere, toate acestea având ca rezultat succesul companiei.