Meniu Închide

  RCB ELECTRO 97 S.A

  Str.Sigmirului nr. 17
  420158 Bistriţa, Bistriţa-Năsăud

  Telefon
  +40-263-236153
  +40-263-238448
  Fax: +40-263-237071

  Email
  office@rcbelectro.ro
  vanzari@rcbelectro.ro

  Calitate

  Societatea RCB ELECTRO 97 are implementat şi menţine încă din anul 2002 un Sistem de Management al Calităţii conform condiţiilor din standardul ISO 9001. Cel mai recent certificat are numărul 878/3 din 13.04.2011.

  Întregul Sistem de Management al Calităţii aste dezvoltat şi orientat pentru satisfacerea cerinţelor clienţilor. Prin politica managerială referitoare la calitate garantăm funcţionarea, menţinerea şi îmbunătăţirea continuă a eficacităţii Sistemului de Management al Calităţii, asigurând conformitatea produselor cu standardele şi reglementările aplicabile.

  Începând de la materiile prime şi până la produsul final, calitatea produselor este riguros controlată şi menţinută în toate fazele prin:

  • testarea materiilor prime după criterii stricte de calitate;
  • monitorizarea procesului de producţie în toate fazele sale cu echipamente moderne, calibrate şi permanent îmbunătăţite;
  • tehnologii şi reţete de fabricaţie optimizate;
  • testarea completă a produselor înainte de livrare;

  La cererea clienţilor putem să furnizăm documente şi înregistrări complete ale trasabilităţii produselor, rapoarte de încercări electrice şi constructive conform standardelor aplicabile pentru o perioadă de 2 ani de la fabricarea produselor.

  Documentele emise în cadrul activităţilor de control, inspecţie şi confirmare a calităţii conţin toate datele de identificare a produsului, responsabilitatea fiind precisă şi detaliată.

  În mod periodic compania este auditată de către organisme acreditate la nivel naţional şi internaţional (OICPE, VDE, ENEL) urmărindu-se conformitatea produselor cu standardele de calitate.
  Certificatele de conformitate şi licenţele emise de aceste organisme reprezintă o confirmare a performanţei privind calitatea produselor realizate şi o garanţie a fiabilităţii pentru clienţii noştri.